Известие

Collapse
No announcement yet.

изля ми се антифриз(вода) в краката???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• изля ми се антифриз(вода) в краката???

колеги какво да правя?водата беше вряла,интересува ме дали е просто скъсан маркуч или съм прецакал нещо??? скъп ли е ремонта?моля някои да обясни как може да се оправи- след като я оправя тотално се отказвам от тая кола.много съм и ядосан,ще се продава...
    Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Еее, братле, от такава дреболия ще се ядосваш. На мен в Ягуар ми тече вода върху краката, дет струва 20 бона, сега за един маркуч

Comment

да бе , верно, ти па мно лесно се отказваш

е виж мойте перипетии и си мисли кво ти е на теб
      един маркуч божеее
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Сигурно е радиатор4ето на парното бре хора къв марку4 през купето вътре на минават никакви марку4и само радиатор4ето е вътре то не е скъпо бре колега м/у60и 100 лева е и за смяна 30-40 ша са опраиш ама наш кво парно 4е имаш после лелеле смрът
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
          Сигурно е радиатор4ето на парното бре хора къв марку4 през купето вътре на минават никакви марку4и само радиатор4ето е вътре то не е скъпо бре колега м/у60и 100 лева е и за смяна 30-40 ша са опраиш ама наш кво парно 4е имаш после лелеле смрът
          абре има маркучи как да няма,до педалите има една черна кутия и вътре има един маркуч и може да е от него ама не съм сигурен!!!въпросът ми е,ако е от радиатора,каде се намира той и трябва ли да свалям цялото табло или само барчето? а иначе да ви кажа не съм доволен нещо от колата,дразни ме стоиката вътре,никаква видимост- същевременно неудобни седалки и все едно карам джип,с тя пусти габарити и тея брони(задницата особенно).карал съм много коли но маи тая не е за мен,нещо ми е голяма.Яд ме е само че се загуби онова чувство когато я взимахме......стойката,предницата,задницата ама като се качих да я карам и малко ми се промени мнението
          Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

сори ма не се сдържам
            единствено от избреоното от теб с което съм съгласен е за видимостта и то само назад. обаче пък имаш добри ел огледала пък и да ти кажа се свиква. но за неудобните седалки ше ме прощаваш ама ако на 155цата са ти неудобни купи си линкълн....
            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от street_fighter
              Яд ме е само че се загуби онова чувство когато я взимахме......стойката,предницата,задницата ама като се качих да я карам и малко ми се промени мнението
              Нищо страшно То женорята се сърдят, като правим аналогии с тях и колите, но подобни аналогии са много удачни според мен - различните хора ценят различни неща в жената/колата и голяма част от тях откриват впоследствие. Бракът след любов от пръв поглед не е често явление

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

[quote=street_fighter]
                Първоначално публикувано от "Mury_alfata":1xuxgf37
                абре има маркучи как да няма,до педалите има една черна кутия и вътре има един маркуч и може да е от него ама не съм сигурен!!!въпросът ми е,ако е от радиатора,каде се намира той и трябва ли да свалям цялото табло или само барчето? а иначе да ви кажа не съм доволен нещо от колата,дразни ме стоиката вътре,никаква видимост- същевременно неудобни седалки и все едно карам джип,с тя пусти габарити и тея брони(задницата особенно).карал съм много коли но маи тая не е за мен,нещо ми е голяма.Яд ме е само че се загуби онова чувство когато я взимахме......стойката,предницата,задницата ама като се качих да я карам и малко ми се промени мнението[/quote:1xuxgf37]Е те тея марку4и отиват в радиатор4ето на парното но е малко вероятно да са се спукали по-възможно е да е радиатор4ето
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

оказа се че кранчето се е спукало,свалих го(сваля се доста лесно без да се маха табло и така на татък)някой има ли представа колко струва горе долу ново?
                  Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

26 лева в алксандар ауто - и аз сам го сменил
                    ако това те успокоява
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от street_fighter
                      оказа се че кранчето се е спукало,свалих го(сваля се доста лесно без да се маха табло и така на татък)някой има ли представа колко струва горе долу ново?
                      Малеее, ти ако спукаш гума да не вземеш да се гръмнеш
                      Карай го по-спокойно, все пак си купил кола на 11-12г., не си я взел нова от магазина, за да и търсиш кусури

И да ти призная честно, че до сега в каквато кола съм се качвал по-удобна седалка от тази на 155 има само в американските коли понеже там слагат фотьойли
                      sigpic

Comment

[quote=Dodo 155]
                        Първоначално публикувано от "street_fighter":2806gzq9
                        Малеее, ти ако спукаш гума да не вземеш да се гръмнеш
                        Карай го по-спокойно, все пак си купил кола на 11-12г., не си я взел нова от магазина, за да и търсиш кусури

И да ти призная честно, че до сега в каквато кола съм се качвал по-удобна седалка от тази на 155 има само в американските коли понеже там слагат фотьойли [/quote:2806gzq9] Абсолютно съм съгласен! Всеки път като седна в 155 изживявам душевен оргазъм- тая кола все едно е правена по мярка за мен! А като чувам отзиви и от други хора- не само аз го усещам. Какъв е изводът- тази кола има перфектна ергономия. В това отношение Алфите пък и италианските коли по принцип абсолютно превъзхождат всички останали, според мен дори американските. Колкото до Стрийт-файтъра- човече, може просто да не си улучил на кола. Никой не е казал, че всички Алфи, които се вкарват в България са перфектни. затова, ако имаш по-малко пари за кола, по-добре си вземи запазен Фиат, отколкото издухана Алфа, та после да плюеш по марката.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

а верно ли на алфите моторите им държали пробег само до 200 000 км само!?щото били форсирани въпреки че аз на 1л8 цата не виждам да се форсира особенно много,иска още 8 винтила тва е истината?извинете за оффтопика
                          Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                            [ Колкото до Стрийт-файтъра- човече, може просто да не си улучил на кола. Никой не е казал, че всички Алфи, които се вкарват в България са перфектни. затова, ако имаш по-малко пари за кола, по-добре си вземи запазен Фиат, отколкото издухана Алфа, та после да плюеш по марката.
                            колега!,моята Алфа наилоните още и седят по тапицерията и проговете- тва достатъчно ли е?имам предвид че е перфекна от всякаде,именно за тва негодувам как може да се случи?не се обиждай
                            Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Колега без да се обиждаш ама земи я шитни тая алфа и си земи едно венто и повече не се занимавай. Те са удобни като ролс , 1.8 мотора им е недостижимите от алфа 90кс и се форсират като ферари а пробег от 2 000 000 000 не им влияе като нови са.
                              Ся сериозно туй за моторите на алфите някой "фен" много сериозно те е метнал ако я караш с хубаво масло карат и по 500 000км без проблеми. Аз съм виждал на "здравите" мерцедеси блок с ръб 1 милиметър а колата беше по километраж на 140 000км. Бобо може да ти каже неговият блок в какво състояние беше след като кората му е на около 200 000км и с чипа влизаше на 8000оборота, ми хонинга даже си седеше. Тъй че зарежи ти тая работа с наште разбирачи.
                              Алфите тва алфите онова ми да си карат ония кенефи и да не обсъждат другите марки за мене който обсъжда и плюе значи го е яд че неговата кола е по скапана ама е разбрал късно. А тебе като не те кефи алфата шитни я и си вземи някоя кола която няма да те дразни и ще ти прави кеф да я караш.

Comment

Working...
                              X